Terug naar: meerdaagse reizen - verwenreizen

2024 - 5 dagen Vianden oktober 2024 volgeboekt


2024 - 5 dagen Vianden oktober 2024 volgeboekt

Prijs: €559,00 p.p.


inbegrepen zijn:
Vervoer per luxe touringcar.
4 Overnachtingen in 3-sterren Hotel Belle Vue in Vianden in een comfort kamer inclusief ontbijtbuffet en 3-gangendiner
Koffie met gebak tijdens de heenreis
Lunch op de heenreis
Middagtocht door de mooie natuurrijke Haut Sûre
Tour en stadsbezichtiging in Luxemburg Stad met een deskundige gids.
Prachtige natuurtocht en bezoek aan Echternach
Entree in het Bastogne Historical Center
Bezoek aan het schilderachtige Monschau
Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
groepsreisverzekering

niet inbegrepen zijn:
1 persoons kamertoeslag: totale toeslag € 90,00
2 persoonskamer de luxe: totale toeslag € 40,00 p.p.
consumpties in hotel
uitgaven van persoonlijke aard
annuleringsverzekering

Deiman Tours berekent geen reserveringskosten

Reisdata

maandag 7 t/m vrijdag 11 oktober 2024 - volgeboekt

2024 - 5 dagen Vianden oktober 2024 volgeboekt:

1e Dag
Na vertrek vanaf onze opstapplaatsen rijden we richting Zuid-Limburg. Onderweg wordt u getrakteerd op een kopje koffie met gebak. Tegen 13.00 uur hopen we in Maastricht aan te komen waar we de lunch gebruiken en te genieten van het mooie uitzicht over de Maas en de stad. Aansluitend rijden we naar het charmante stadje Vianden. We logeren hier in een uitstekend 3-sterren hotel in het centrum. ’s Avonds wordt u verwacht in het stijlvolle restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner.

2e Dag Vianden en Haut Sûre
Na een uitgebreid ontbijtbuffet kunt u de ochtend op eigen gelegenheid doorbrengen in Vianden. Een bezoek aan het Kasteel van Vianden is zeer zeker de moeite waard. Gezien de klim naar het kasteel dient u goed ter been te zijn. Tevens kunt u met de enige stoeltjeslift die het Groothertogdom rijk is over het Our-dal tot een hoogte van 440 meter zweven. Geniet op het terras van het bijbehorende café van het wijdse uitzicht op het kasteel, het dal en de stad Vianden. Na het middaguur maken we een rondrit door de Haut Sûre. Dit prachtige natuurgebied is bekend van het meer van de Boven Sûre, een 380 hectare groot stuwmeer. Na een pauze in het schilderachtige en sfeervolle Clervaux keren we terug naar Vianden.

3e Dag Luxemburg Stad en Echternach
Vandaag kunt u tijdens ons bezoek aan Luxemburg Stad kennismaken met de meer dan 1000 jaar oude hoofdstad van het Groothertogdom. Bekend van de 110 bruggen en natuurlijk van de vele Europese instellingen. Een gezellige en levendige stad die u tijdens de stadstour en –wandeling nader leert kennen. Na de vrije lunchpauze rijden we via een prachtige route met veel natuurschoon naar de oudste stad van Luxemburg, het mooie Echternach. De stad is gesticht in 698 door de Ierse monnik Willibrord en de naar hem vernoemde Basiliek St. Willibrordus is een meesterwerk van romaanse architectuur. Echternach is prachtig gelegen aan de oever van de Sûre en staat bekend om zijn schilderachtige met kasseien geplaveide straatjes, middeleeuwse gebouwen, levendige marktpleinen en gezellige cafés. Vanaf het uitstappunt is het circa 600m lopen naar het historische centrum.

4e Dag Bastogne en het Bastogne Historical Center
Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er zwaar gevochten in de Ardennen. Vandaag bezoeken we het Bastogne Historical Center en zien we op een moderne en interactieve manier de oorzaken, gebeurtenissen en gevolgen van de Tweede Wereldoorlog vanuit het gezichtspunt van degenen die er destijds streden. De lunchpauze brengen we door in het levendige centrum van Bastogne waarna we terugkeren naar Vianden. Hier kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht doorbrengen.

5e Dag Luxemburg – Monschau – Groningen
Op de laatste dag van uw reis bezoeken we het Duitse stadje Monschau, een pittoresk middeleeuws stadje waar de straten zijn geplaveid met kinderkopjes. Het centrum is een aaneenschakeling van mooie vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, knusse terrasjes en restaurants. Het stadsbeeld is in 300 jaar haast niet veranderd. Op de steile Schlossberg zijn nog restanten te vinden van de Middeleeuwse burcht en vele statige huizen herinneren aan de tijd waarin de lakennijverheid hier zijn bloeiperiode had. Na dit bezoek keren we terug naar Groningen. Onderweg nog een stop om te genieten van een 3-gangen afscheidsdiner

Uw hotel

U verblijft in het uitstekende 3-sterren Hotel Belle Vue in het centrum van het schitterende stadje Vianden. U overnacht hier in sfeervol ingerichte comfort kamers voorzien van tv, zithoek en wifi. Eventueel kunt u tegen een toeslag een 2-persoons deluxe kamer met balkon boeken. De badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche. ‘s Ochtends wordt u ontvangen voor een uitgebreid ontbijtbuffet terwijl u ‘s avonds in het sfeervolle restaurant kunt genieten van een uitstekend verzorgd 3-gangendiner. In de gezellige hotelbar of buiten op het terras kunt u een drankje gebruiken. Het hotel beschikt tevens over een mooie wellness-afdeling met o.a. zwembad en sauna.

 

Bekijk opstaproute Boeken

Boekingsformulier

2024 - 5 dagen Vianden oktober 2024 volgeboekt

Prijs: €559,00 p.p.

Opstaptijden 2024 - 5 dagen Vianden oktober 2024 volgeboekt

8 personen of meer: opstapplaats naar keuze!!

* opstaplaats kan alleen gekozen worden indien er een tijd bij vermeld staat

Misschien ook iets voor u:

Extra info

veelgestelde vragen.

 

Mag er in de touringcar gerookt worden?

Nee, in de touringcar geldt een rookverbod net zoals in alle openbare ruimten. Tijdens de stops is het buiten de touringcar uiteraard wel toegestaan.

Ben ik verzekerd tijdens een reis?

In de touringcar bent u verzekerd, zodra u uit de bus stapt niet meer. Hiervoor kan een aanvullende verzekering afgesloten worden.

Beschikt een touringcar over een toilet?

Al onze touringcars beschikken over een toilet.

Is er catering aan boord van de touringcar aanwezig?

Wij kunnen zorgdragen voor de catering aan boord van een touringcar. Van koffie/thee tot aan lunchpakketten of luxe hapjes.

Bekijk alle "Veel gestelde vragen"


Meer informatie of persoonlijk contact

u kunt bellen naar:
0597 41 23 38
of mailen naar:
info@deimantours.nl
ons bezoeken op het kantoor:
Grintweg 64
9675 HL Winschoten